Wild Dandelion's The Bitch Is Back

Wild Dandelion's The Bitch Is Back "Karma"


Født: 12/ 08-2022


Far: Napoleon Of Merrily


Mor: Wild Dandelion's Here I Am


Øyne: -


HD: -


Farge: Sort


Kjønn: Tispe


Utstilling: HP


Vekt: 9kg


Litt om Karma


Karma er siste tilskudd til flokken og er fra Willow sitt kull 2022, ettter en spennede kombinasjon. Karma sin far bor i Sverige men er opprinelig fra Frankrike. Så dette er spennende linjer som det ikke er så mye av her i Norge. Karma er derfor litt spesiell for oss og vi glerer oss til å følge utviklingen hennes.


Karma er forøvrig en veldig akriv valp som liker å finne på ting om det er i positiv eller negativ oppfattning. Så navnet Karma har hun vist flere ganger at er et passende navn til en travel valp. Hun er høyt og lavt og elsker å bære på ting ute som inne. Om det er en pinne, kongle, tom dorull, leke eller basjeposer så er hun like kry over det hun bærer. Karma og sine søsken viste tidlig at de likte å bære og spore så dette er egenskaper vi liker og som vi ønsker å bruke i trening når den tid kommer. Far til Karma har tatt jaktannleggsprøvee og tatt flere blodspor premieringer og er Vitspor Champion. Willow har ikke fått muligheten til å ta jaktannleggsprøve enda da hun enten har vært for ung, vært i karantene eller vi har vært vekkreist da den har blitt arrangert lokalt. Men ferdighetene er der det vet vi, så skal ikke se bort i fra at hun vil delta på en i nær fremtid.


Karma har arvet mye fra sin mor/mormor men også mye fra sin far. Hun minner oss om mormor Kida med tanke på at kida ble kalt en cockergator. Karma er noe bedre forsåvidt men der går tungen i ett kombinert med både napping og biting. Det at hun klør i tennene har selvsakt noe å si men, hun viser bare glede og entusiasme. Så man må passe litt på eller så får man hull både her og der. Nå er hun 5mnd. og det har dabbet noe av men gleden er der og hun sliter med å vise glede uten slikking og napping. Men sånn er vell alle valper det roer seg nok etter hvert.


4,5mnd. gammel hadde karma på seg et utstillingsbånd for første gang. Vi valgte å vente litt med å starte treningen med bånd da vi viste der var en veldig god stund til vi skulle på noe show. Siden hun har vært en aktiv valp som er super glad har det vært gunstig for oss å vente for vil tro at det hadde blitt mye mer hopping og spretting hvis vi hadde startet tidligere. For nå når vi har startet treningen er hennes entusiasme veldig tilstede og det blir noe hopp og sprett selv med tur og lek i forkant av treningen. Men det er kjekt å se at hun synes det er kjekt og viser det med hele seg. Vi har trent på bord fra hun var liten da vi har fønt/blåst henne der for vihar hatt en fuktig vinter med mildt vær og mye regn. Så det har ikke alltid vært like kjektå være på bordet men hun skjønner det mer og mer at det ikke er farlig eller ekkelt å være på bordet. Hun står derfor veldig fint på bordet og klarer å stå i ro når hun blir gjennomgått. Det som har vært fokuset nå under treningen er kontakt trening, hun er veldig flink hjemme og ute på grus/ asfalt/ beleggningsstein. Men innendørs i hall eller på gress er det mye lukter og da kan hun miste fokus og heller ønske å søke enn å fokusere på kontakt treningen.